Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Italie Noord Michelin Groene Reisgids

De Groene Gids†Noord-ItaliŽ van Michelin is een degelijke Nederlandstalige reisgids van maar liefst 548 pagina's voor het noorden van Italie tot en met Genua en Bologna. Piemonte en Turijn, de Italiaanse Meren en Milaan, de Dolomieten en Zuid-Tirol, de Veneto en VenetiŽ inclusief Verona en Triest vallen binnen het bestek van deze reisgids, maar ook de Italiaanse Riviera in Ligurie, en Emilia Romagna en de Adriatische kust tot en met Rimini. Er is een uitgebreide inleiding op het noorden van Italie met historische, geografische en culturele achtergrondinformatie. Daarna worden plaatsen en bezienswaardigheden regio voor regio beschreven. Met het sterrensysteem kunt u bepalen of u de hoogtepunten uitkiest of ook de diepte ingaat. Bij ieder hoofdstuk is een adresboek met adressen en sfeerbeschrijvingen van hotels en restaurants. Ook is er veel aandacht voor de voorbereiding†op een reis naar Noord-italie. Met veel kaarten en plattegronden en ook foto's. Deze gids is zowel geschikt voor mensen die een georganiseerde reis naar Noord-ItaliŽ maken als voor mensen die op eigen houtje met de auto reizen. Groene Gids Noord-Italie, Nederlandstalig, (2014)

Tijdelijk niet leverbaar. Nieuwe editie komt in juni 2017.

reisgids, reisgidsen†Italie, ItaliŽ, Noord ItaliŽ, Gardameer, Venetie, Ligurie, Valle d'Aosta, Aosta, Lombardije, merengebied, Friuli, Trentino Alto Adige, Emilia-Romagna, Portofino, Ligurische kust, Vercelli, De Langhe, Montferrato, Cuneo, Saluzzo, Bergamo, Brescia, Mantua, Cremona, Pavia, lagune Venetie, Brenta, Padua, Vicenza, Bassano del Grappa, Verona, Treviso, Belluno, Triest, Udine, Trento, Bolzano, Bozen, Merano, Meran, Vipiteno, Sterzing, Dolomieten, Bologna, Ferrara, Podelta, Po, Ravenna, Rimini, San Marino, Faenza, Modena, Parma, Piacenza, Michelin gids, Michelingids, guide Michelin,Groene MichelingidsenReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Model: tijdelijk niet leverbaar
  • Italie Noord Michelin Groene Reisgids
  • Uitgever: Michelin Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart