Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Israel en Palestijnse gebieden Dominicus Reisgids

€ 22,95

†Israel en de Palestijnse gebieden, Dominicus reisgids. IsraŽl is niet alleen de bakermat van drie van de voornaamste godsdiensten in de wereld (jodendom, christendom en islam), maar ook het scharnierpunt van ingrijpende politieke ontwikkelingen. …n het is een boeiend vakantieland. In deze gids wordt uitgebreid ingegaan op de geschiedenis en politiek, op het landschap en economie en op de kunst en cultuur. Vervolgens worden steden en streken achtereenvolgens behandeld: Jeruzalem, Tel Aviv en omgeving, Galilea, De Dode Zee, de mediterrane kust met o.a. Haifa en Ashkelon, de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook en tenslotte Negev en Eilat. De Dominicus reisgids is een goede, Nederlandstalige reisgids met veel achtergrondinformatie. De gids ziet er aangenaam uit met kleurenfoto's en overzichtelijke kaarten en plattegronden. Het laatste hoofdstuk bevat de praktische reisinformatie. Het is een goed reisboek om over het land, de cultuur en bezienswaardigheden te lezen voor en tijdens uw georganiseerde reis of als tweede gids naast een praktischer backpackersgids. Dominicus Reisgids IsraŽl en de Palestijnse gebieden, (2012)

Afbeelding


Treffend tijdsbeeld aan de Klaagmuur in Jeruzalem. Ook hier blijft het mobieltje binnen bereik.†

Fascinerend Jeruzalem, het bruisende Tel Aviv, bij de ontdekking van de Dode Zee, de trektocht door de gevarieerde Negev-woestijn en in de lommerrijke heuvels van Galilea. Maar ook bij de verkenning van de oude bijbelse steden Nazareth, Hebron, Jericho en Bethlehem, of een ontspannen verblijf aan de kust van de Rode of Middellandse Zee.
Israel Dominicus reisgids (2012)

Reisgidsen, Reisgids,††Negev-woestijn, Galilea, Nazareth, Hebron, Jericho, Bethlehem,†Rode Zee, Middellandse Zee, Jeruzalem,†Tel Aviv,†Dode Zee, Israel, Palestina, Midden-Oosten,


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Israel en Palestijnse gebieden Dominicus Reisgids
  • ISBN: 9789025751302
  • Schrijver: Marco Baars en Eric van der Donk
  • Uitgever: Gottmer
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart