Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Harzer Hexen Stieg Wandelgids Hikeline

€ 14,95

In dit handzame wandelgidsje in ringband staat de Harzer-Hexen-Stieg beschreven. Het is een lange-afstand-wandelroute door de Harz in Duitsland.†De Harz Hexenstieg wandelroute loopt van Osterode naar Thale via de†Brocken. Het is een route van bijna 100 kilometer dwars door†het prachtige natuurpark de†Harz. Het is zowel cultureel als landschappelijk een afwisselende route. De route wordt in deze routegids in negen etappes beschreven. U vindt in deze wandelgids alle benodigde informatie ter voorbereiding, hoe er te komen, en de exacte routebeschrijving met hoogteprofielen, goed kaartmateriaal op een schaal van 1:35.000 en informatie over de plaatsen en bezienswaardigheden onderweg. Ook worden de zaken als moeilijkheid, lengte van de dagetappes en faciliteiten onderweg op overzichtelijke wijze aangegeven en openbaar vervoer wordt in de gids vermeld. De Harzer Hexenstieg is een vrij gemakkelijke route en u hoeft er niet een buitengewoon ervaren wandelaar voor te zijn, alhoewel drie dagtrajecten wel trajecten† van 25 km zijn. Op de Harzer-Hexen-Stieg†zijn overnachtingsmogelijkheden†ruim voorhanden in de vorm van gezellige hotels en pensions en vakantiehuizen en bed & breakfast. In deze wandelgids staan per etappe steeds een aantal suggesties genoemd. Kortom, u heeft alleen dit gidsje nodig en u kunt op pad. Hikeline Harzer-Hexen-Stieg, Duitstalig,† (2013)

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

wandelgids, wandelen, wandelroute, wandeling, walking, walks, wanderungen , Wanderfuhrer, Weitwanderwege, Fernwanderwege Deutschland, law, Harz Hexenstieg, Niedersachsen, Sachsen-Anhalt, Harz, Hexenstieg, Harz-Hexen-Stieg, Harz Hexen Stieg, Harzer, Duitsland, Stieg, Harzer Hexen Stieg,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Harzer Hexen Stieg Wandelgids Hikeline
  • ISBN: 9783850004275
  • Subtitle: Quer durch den Harz und uber den Brocken
  • Uitgever: Esterbauer
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart