Stanley & Livingstone
Uitverkocht

GR5 Traject Diekirch - Schirmeck

Deze topoguide of GR wandelgids beschrijft het traject van de GR5 door Luxemburg en naar Lotharingen. Om precies te zijn de GR 5 wandelroute van Diekirch naar Schirmeck. In deze GR wandelgids staat alle informatie die nodig is om de route te lopen; de exacte routebeschrijving en de topografische wandelkaarten waarop de route staat ingetekend. Er staat een afstandentabel in, gegevens over openbaar vervoer en overnachtingsmogelijkheden op de route en uitgebreide streekinformatie. Naast tips voor bevoorrading bevat deze gids ook nog een aantal suggesties voor dagtochten en rondwandelingen.†Het traject van de GR 5 is 450 km lang en begint in† Diekirch in het†Groot-Hertogdom Luxemburg. Het eindpunt†Schirmeck ligt aan de voet van de Vogezen. GR5 E2 Noordzee-Riviera: Traject Diekirch- Schirmeck, Nederlandstalig, (2006)

VOORLOPIG NIET LEVERBAAR.

Het is een afwisselende trektocht die vanaf de vallei van de Sure op de grens tussen Oesling en†Gutland door de Luxemburgse en Franse Moezelvallei voert. Het industriele gebied tussen Metz en Nancy blijft verborgen†achter de bomen van de uitgestrekte bossen van het natuurpark Lotharingen. Het zachtgolvende vijverlandschap van het Pays du Sel et des Etangs beloont de wandelaar met onvermoede vergezichten waar aan de einder reeds de donkere contouren van de Vogezen wenken.

GR5, GR 5, Luxemburg, Frankrijk, Noord-Frankrijk, wandelen, meerdaagse wandelroute, wandelvakantie, lange afstandswandelpad, long distance hiking trail, walking, wandeltrektocht, te voet naar de Middellandse Zee, lopen, GR-route,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Model: niet meer leverbaar
  • GR5 Traject Diekirch - Schirmeck
  • Uitgever: Grote Routepaden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart