Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Friesland Capitool reisgids

Dat er in Friesland een boel te zien is bewijst de dikke Capitool reisgids Friesland. Deze gids laat zien dat Friesland een gevarieerd landschap heeft met groene weiden, wouden, terpen en meren en een lange kust en de Waddeneilanden. U kunt er eindeloos fietsen en de Friese meren zorgen voor pret voor watersporters. De historische elf steden zijn bekend bij schaatsers en fietsers. Maar ook cultureel heeft Friesland behoorlijk wat te bieden zoals het Fries Museum in Leeuwarden, het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek, het Museum voor moderne kunst in Oranjewoud bijvoorbeeld. En wat dacht u van het heuse antieke planetarium in het woonhuis van Eise Eisinga in Franeker? Friesland kent veel bijzondere oude stadjes zoals Harlingen, Dokkum en Hindeloopen en de combinatie met veel water maakt ze extra charmant. Kortom er is genoeg te doen in Friesland om er uw vakantie door te brengen. Kijk maar in de Capitool reisgids. Een rijk geillustreerde reisgids met de beschrijving van alle bezienswaardigheden, plattegronden en leuke adressen van hotels en restaurants. Friesland Capitool reisgids, Nederlandstalig, (2013)

Niet meer leverbaar.


Friesland reisgidsen, The Netherlands, Nederland, musea, hotels, architectuur, schaatsen, restaurants, Friese meren, Leeuwarden stedengids, Friese kust, Waddeneilanden, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog, Fryslan, Dokkum, Harlingen, zeilen, varen, provincie,†


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: niet meer leverbaar
  • Friesland Capitool reisgids
  • ISBN: 9789047517955
  • Uitgever: Unieboek
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart