Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietsen naar de Riviera Paul Benjaminse

€ 19,50

Onbegrensd fietsen naar de Riviera; een fietsroute van Basel via Albenga naar Nice van Paul Benjaminse, (februari 2013)

Naar de riviera fietsen 775 km

Hierboven het overzicht van de fietsroute naar de Riviera

Bericht van Paul Benjaminse bij het verschijnen van de fietsroutegids Onbegrenst fietsen naar de Riviera.

Febr. 2013. Beste Harry en Nasja van Stanley & Livingstone,

In de afgelopen maanden hebben mijn medewerkers en ik met veel plezier gewerkt aan de productie van de nieuwe† Riviera-gids. Dat komt niet alleen omdat het een hele mooie route is die we uitbrengen, maar ook omdat de landschappen waar de route doorheen voert steeds zo afwisselend zijn en ieder op zich een nieuwe bron van inspiratie vormen. Zo voert de route door de Jura, het Berner Oberland, Wallis, en over de Simplon naar het italiaanse merengebied, de rijstvelden in de Povlakte, de heuvels van de Monferrato, de wijngaarden van Barolo en de bossen van de Alta Langa alvorens af te dalen naar zee.

De inspiratie is ook van de reacties gekomen van fietsers op onze eerste druk, een eenvoudige voorlopige uitgave die al meer dan zes jaar geleden verscheen. Van de fietsers kregen we enthousiaste verhalen, fotoís en hele leuke filmpjes toegezonden. Mede door die wisselwerking blijft het leuk om aan deze gidsen te werken.

De route is 775 kilometer lang en alhoewel de route door de bergen steeds probeert geleidelijk te klimmen moet er natuurlijk wel geklommen worden. Voor de echte steile beklimmingen bieden we ook altijd een alternatief per trein of autobus, waardoor niemand hoeft af te zien van de route. Door Zwitserland en ook langs de kust in ItaliŽ is de route grotendeels autovrij . Voor het overige maakt de route zoveel mogelijk gebruik van stille weggetjes.

De gids bevat alle overnachtings adressen langs de route, zodat je ook dwars door Zwitserland betaalbaar kunt overnachten.†

Ondanks de tijd en energie die we in deze gids hebben gestoken, hebben we de prijs voor deze gids laag gehouden, Ä 19,50, zodat de gids ook voor iedereen betaalbaar blijft. In dat kader hebben we per vandaag ook de fietsgids voor de Provence, het natuurlijke vervolg op deze route, in prijs verlaagd en gelijkgesteld aan de Rivieragids. Daarmee kan†de fietser†die van Basel naar Nice fietst, ook nog door naar Avignon.

Voor de route naar Basel vanaf Tilburg kunnen fietsers Deel 1 van de route naar Venetie gebruiken.

Wij wensen iedereen heerlijk fietsen toe dit jaar.

Vriendelijke groeten,

Paul Benjaminse

Benjaminse, fietsen, Europa, wereldfietsen, fietsvakantie, op de fiets naar Zuid-Frankrijk, Cote d'Azur, Italiaanse Riviera, Piemonte, Zwitserland, fietsroute, meerdaagse fietstocht,  • Fietsen naar de Riviera Paul Benjaminse
  • ISBN: 9789077899113
  • Schrijver: Paul Benjaminse
  • Uitgever: Paul Benjaminse
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart