Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Duitsland west en zuid Trotter reisgids

€ 22,50

De Trotter reisgids Duitsland Zuid behandelt het zuiden en westen van Duitsland. Munster, Düsseldorf, Keulen, Bonn, Frankfurt, Mainz en München en veel van wat daartussen ligt in de deelstaten Nordrhein-Westfalen, Hessen, Rheinland-Pfalz, Saarland, Baden-Württemberg en Beieren. Het Ruhrgebied, de Eifel, de Moezel en het Zwarte Woud natuurlijk. Maar ook de Rijn, de linker en de rechteroever, leuk als u een reisje langs de Rijn doet. En de autoroute de Romantische Strasse en de beroemde Duitse Alpenroute langs o.a. het kasteel van Ludwig II in Beieren en verder door Oberammergau, Garmisch-Partenkirchen en Berchtesgaden. Het is een reisgids die zich er vooral op richt een praktische reisgids te zijn voor de zelfstandige reiziger. Hij staat boordevol originele en veelal goedkope adressen van hotels en restaurants, maar geeft ook originele tips. Geen plaatjes, maar wel het verhaal. En veel kaarten en plattegronden. De Trotter reisgids Zuid-Duitsland is Nederlandstalig, Lannoo, (2015)


De gekleurde gebieden staan beschreven in deze Trottergids Zuid- en West- Duitsland

Klik hier voor meer over Duitsland reisgids, wandelgids, fietskaart, .. of gebruik Zoek op land of Vrij Zoeken in de bovenbalk voor specifieker zoekopdracht.

Trotter reisgids, Trotter reisgidsen Duitsland, Zuid-Duitsland, West-Duitsland, LannooReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Duitsland west en zuid Trotter reisgids
  • ISBN: 9789401423076
  • Uitgever: Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart