Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Donau Fietsroute Van Passau naar Wenen fietsen

Deze uitgave van de Donau Fietsroute van Passau naar Wenen in van Pirola en geschreven door Linda O'Bryan en Hans Zaglitsch. Het is een Nederlandse uitgave waarin deze†zowel binnen als†buiten Oostenrijk zo populaire†fietsroute uitgebreid wordt beschreven. Het rivierenlandschap leent zich uitstekend voor een heerlijke fietsvakantie. U volgt de oevers van de Donau. Stijgingen komen niet voor (alleen moet u soms even een bruggetje op) en de infrastructuur is perfect. Het grootste deel van de Donau fietsroute loopt over voormalige jaagpaden die inmiddels zijn verhard en uitsluitend voor fietsers gereserveerd zijn. Ook dat is een reden dat dit een aanbevolen route is om met kinderen te fietsen. En zelfs opa en oma kunnen mee. Het landschap is afwisselend met†uitzicht op steile berghellingen en op de rivier, de bossen en velden, wijnranken, leuke dorpjes, kastelen en kloosters. In deze routegids worden†eigenschappen van de route, de bereikbaarheid†vanuit Nederland en de voorbereiding behandeld. Ook over de bezienswaardigheden onderweg vindt u ruim informatie. Daarna volgt een complete routebeschrijving met eenvoudige kaarten waarop de route staat ingetekend. Achterin de fietsroutegids staan per etappe de adressen van de overnachtingsmogelijkheden op de route van zowel hotels, kamers, familiepensions en†Gasthofe†als campings vermeld. De handige gids met ringband past in de stuurtas. Het zijn 7 dagetappes van gemiddeld 48 km per dag. Maar omdat er voor bijna ieder traject twee alternatieven zijn, staan 14 etappes beschreven. Als u zich hieraan houdt, dan duurt de Donauroute ruim een week. U kunt steeds kiezen voor†de linker- ofwel de rechteroever, maar soms†kunt u ook een stukje†door het achterland. Fietsen langs de Donau is een onvergetelijke fietservaring voor het hele gezin. Donau Fietspad Passau - Wenen, (2008 !) Nederlandstalige routegids

Wij bieden deze fietsgids niet meer aan omdat hij oud is en er bovendien een goed alternatief is:
Klik hier voor het alternatief: Bikeline Donau Fietspad Passau Wenen

Lengte Passau - Wenen 340 km
makkelijke en veilige fietsroute
aanbevolen met kinderen
7 dagen fietsen met gemiddeld 48 km per dag

Fietsen van Passau naar Wenen over†de Donau fietsroute; routeoverzichtskaart:

Donau Fietsroute Passau naar Wenen

fietsen fietsroutes door Europa, Europafietsers, FIS routes, fietsweb,


  • Model: niet meer op voorraad
  • Schrijver: Linda O'Bryan en Hans Zaglitsch
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart