Stanley & Livingstone
Voeg toe:

De grote Van Gogh Atlas

€ 24,95

De Grote Van Gogh Atlas is een prachtig vormgegeven boek voor beginners en gevorderden. Hoeveel boeken zijn er wel niet geschreven over Vincent van Gogh? Honderden! Zijn leven en zijn werk vormen ook wel een ideale basis voor een biograaf. Zijn leven is bijna van dag tot dag te reconstrueren uit de vele openhartige brieven die hij schreef aan zijn broer Theo. Hij kwam in contact met de grote schilders van zijn tijd. En er is een onwaarschijnlijk aantal schilderijen, tekeningen en schetsen die de voortgang van zijn schildersbestaan illustreren.
Deze Grote Atlas van Van Gogh is toch zeker een aanwinst omdat het leven van Vincent hier heel visueel in een geografisch kader wordt geplaatst. U reist door zijn leven van plaats naar plaats. Van Zundert naar Zevenbergen, van Den Haag naar Londen, Parijs, Ramsgate, Dordrecht, de Borinage, Brussel, Etten, wederom Den Haag. Drenthe, Nuenen, Antwerpen, Parijs, Arles, Saint-Remy-de-Provence en tenslotte Auvers-sur-Oise. De atlas is rijk ge´llustreerd met kaarten en plattegronden, afbeeldingen van schilderijen en oude fotoĺs van de plekken en de mensen die een rol hadden in zijn leven. De kaartjes geven in elke periode een duidelijk beeld van de omgeving.
De Grote Atlas van Van Gogh zal beginners een goed beeld geven van de man die Vincent was maar ook van de tijd waarin hij leefde. Ook voor de gevorderde van Gogh kenner heeft het een grote meerwaarde om de beelden en anekdotes bij elkaar te zien die in een echte biografie alleen maar in taal zijn gevat. Er zijn ook veel stukken opgenomen van gesprekken met de mensen die Vincent kenden. Kortom een grote aanrader. De Grote Atlas van Van Gogh, Nederlandstalig, (2015)


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Model: aanrader
  • De grote Van Gogh Atlas
  • ISBN: 9789047617983
  • Uitvoering: gebonden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart