Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Dark Star Safari - Paul Theroux

Theroux is inmiddels ruimschoots miljonair en kan zich onbezorgd in luxe wentelen. Maar Theroux vindt zijn leven benauwend en ziet op tegen zijn zestigste verjaardag. Hij verlangt ernaar om onbereikbaar te zijn. Geen e-mails en antwoordapparaten. Dus vertrekt hij naar Caïro, om van daaruit over land naar Kaapstad te reizen. Hij houdt zich verre van het Afrika van de toerist. Hij mijdt de plekken waar vliegtuigen landen, badplaatsen en safariparken. Hij reist met het openbaar vervoer. Theroux wijst op de fatale vicieuze cirkel die is ontstaan. De overheden van Afrika hebben de armoede nodig om buitenlandse hulp te krijgen. Die buitenlandse hulp stelt hen in staat om aan de macht te blijven. Ook de ontwikkelingsorganisaties zijn voor hun overleven afhankelijk van de armoede. Theroux spaart ze niet. Maar bovenal is ‘Dark Star Safari’ een echt reisboek. Het beschrijft de dagelijkse zorgen en genoegens van de reiziger. We zien de achterkant van de fascinerende landen op zijn route en je merkt dat Theroux ondanks zijn mopperige façade echt van Afrika houdt. Dark Star Safari, Cape to Cairo, Nederlandstalige uitgave.

Tijdelijk niet leverbaar. Herdruk verwacht december 2018.

reisverhalen, reisverhaal Afrika, Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: tijdelijk niet leverbaar
  • Dark Star Safari - Paul Theroux
  • ISBN: 9789046704165
  • Schrijver: Paul Theroux
  • Subtitle: De reis van Cairo naar Kaapstad
  • Uitgever: Olympus
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart