Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Cruise Guide to Europe Mediterranean Eyewitness Travel

€ 23,50

The Cruise Guide to Europe & the Mediterranean van Eyewitness is een aantrekkelijke reisgids voor mensen die een cruise maken. Alle plaatsen die aan zee liggen en per cruiseschip te bereiken zijn worden hier beschreven. Maar ook de belangrijke sites in de buurt. Denk aan een cruise in de Middellandse Zee waarbij de in de havensteden van Spanje, Frankrijk, Italie, Malta, Kroatie, Griekenland, Cyprus, Turkije, Syrie, Libanon, Israel, Egypte, Libie, Tunesie en Marokko wordt aangemeerd. Maar u kunt ook denken aan een cruise door de Noordzee en Oostzee, de Noorse zee en de Baltische zee. De kust van Noorwegen met de fjorden, Zweden, Finland, Rusland, Estland en Letland, de kust van Polen, Duitsland, Denemarken en Nederland. Of naar Portugal en Groot-Brittannie en Ierland. U vindt in deze cruisereisgids niet alleen informatie over de bezienswaardigheden in de havenplaatsen en toeristische plekken die vanaf de boot met een daguitstap te bereiken zijn, maar ook allerhande informatie over het maken van cruises en het kiezen van een cruise. Het is dan ook een dikke reisgids van 384 pagina's. Cruise Guide to Europe & the Mediterranean van Eyewitness Travel Guide. Hij is wel  Engelstalig. (mei 2011)

Om enkele van de steden en eilanden te noemen; Oslo, Bergen, Stockholm, Sint Petersburg, Tallinn, Riga, Gdansk, Lubeck, Hamburg, Harwich, Southampton, Cherbourg, Bordeaux, Marseille, Porto, Oporto, Lissabon, Bilbao, Malaga, Barcelona, La Coruna, Canarische eilanden, Balearen; Mallorca, Ibiza, Genua, Portofino, Napels, Palermo, Messina, Venetie, Valletta, Agadir, Casablanca, Tangier, Tripoli, Tunis, Cyrene, Leptis Magna, Alexandrie, Haifa, Jerusalem, Beirut, Baalbek, Damascus, Istanbul, Dubrovnik, Kreta, Rhodos,

Reisgids, reisgidsen Europa, Noord-Afrika, boot, varen, cruise guide, cruising, cruises, Europe, North Africa, Middle East, Midden Oosten


  • Uitgever: Dorling Kindersley
  • Uitvoering: gebonden
  • Nieuwste editie: ja

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2014 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart