Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Capitool Compact Reisgidsen

€ 11,99

De Capitool Compact Reisgidsen zijn handzaam en kleurrijk. De gevarieerde informatie wordt op aantrekkelijke wijze op thema gepresenteerd. Bezienswaardigheden, kunst en architectuur, adressen van hotels en restaurants, musea, kerken, wandelingen en streekgerechten, er staat van alles in. Handige kaartjes staan in de voor-en achterflap. maar het titelaanbod van deze serie is niet erg groot. Van de Capitool Compact zijn meer stedengidsen dan streekgidsen. Hier kunt u de leverbare streekgidsen bestellen. Kijk voor de stedengidsen bij de sectie stedengidsen. De Capitool Compact gidsen zijn vertaald uit het Engels. De Eyewitness Top 10 Travel Guides serie is een veel grotere serie. Deze Capitool Compact reisgidsen zijn Nederlandstalig.

Wilt u een van de hieronder genoemde Capitool Compact reisgidsen bestellen. Klik op het winkelwagentje. Ga verder met bestellen en vul aan het eind van het bestelproces in het opmerkingenvak de titel in die u wenst.

U kunt kiezen uit:
- Capitool Compact reisgids Kreta
- Capitool Compact reisgids Madeira
- Capitool Compact reisgids SiciliŽ, Sicilie
- Capitool Compact reisgids Singapore


reisgidsenReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Capitool Compact Reisgidsen
  • Uitgever: Unieboek
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:gesloten
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart