Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Bodensee reisgids

€ 23,95

Vis a vis Bodensee is een prachtige reisgids voor het Bodenmeer. Alle regio's van de Bodensee worden op attractieve wijze beschreven met veel foto's, 3D tekeningen en kaartjes. Je hebt de Duitse zijde met het historische Konstanz, Singen, Hohentwiel, het eiland Mainau, Friedrichshafen, Eriskircher Ried en Lindau, de Oostenrijkse zijde met het cultuurrijke Bregenz en de Zwitserse oever die in de kantons St Gallen, Thurgau en Appenzell valt met plaatsen als Arbon, Romanshorn, Kreuzlingen en Stein am Rhein, St Gallen en Santis, Appenzell, Walzenhausen, Heiden en Urnasch. De Bodensee heeft veel te bieden zowel aan cultuur als aan natuur en dit drielandenpunt biedt een afwisselende vakantie waarin waterplezier, bergen en culturele uitstapjes heel goed kunnen worden gecombineerd. Leuk aan deze uitgebreide reisgids is dat alle aspecten aan bod komen. Zo vindt u goede informatie over de geschiedenis en cultuur, mogelijkheden op het water zoals varen met de stoomboot of een kanotocht, een bergtocht naar Santis, diverse fietstochten waaronder informatie over de Bodensee Radweg, een bezoek aan het Zeppelin-Museum en informatie over de Festspiele van Bregenz. Ook bevat deze gids een hoofdstuk over de planten-en dierenwereld rond de Bodensee met een vogelgids, een vissengids, de bomen en de bloemen en de informatie over de zoogdieren van de bergen. Je krijgt gewoon zin om erheen te gaan als je deze reisgids bestudeert! In deze reisgids staan ook hotels en restaurants, winkels, tips voor activiteiten om met kinderen te ondernemen, wellness en praktische reisinformatie. Tenslotte bevat de gids nog een bijlage met culinaire gerechten van de Bodensee. Het is de Duitstalige versie van de Capitool reisgids. Maar deze is dus niet vertaald in het Nederlands. Vis-a-Vis Reisefuhrer Bodensee, Duitstalig, (2014-2015)Bodensee, Duitsland, Zuid-Duitsland, Baden-Wurttemberg, Vorarlberg, Dornbirn,† Zwitserland, Appenzeller Land, Rorschach, Santis, Vis a Vis, Dorling Kindersley, Bodensee-Ufer, Untersee, Obersee, Rheindelta, Bregenzerach,


  • Bodensee reisgids
  • ISBN: 9783734200113
  • Uitgever: Dorling Kindersley
  • Uitvoering: gebonden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Duits

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart