Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Alpen wegenatlas

€ 16,95

Met de caravan, auto of camper naar de Alpen? Dan is deze atlas met zeer gedetailleerde wegenkaarten in een boek met spiraalband ideaal. De schaal van de kaarten is 1:300.000 en ze zijn van de Alpen in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, ItaliŽ (tot en met Rome), SloveniŽ en KroatiŽ. Voorin zit een overzichtskaart met paginaverwijzing en een afstandentabel. De kaarten geven naast alle grote en kleine wegen, stadjes en dorpjes, spoorlijnen, passen en natuurparken ook informatie voor de automobilist zoals benzinepompen, wegrestaurants, truckstops†en wegnummers, afstanden in kilometers en afslagnummers†en toeristische informatie. Bijvoorbeeld campings en hotels, bezienswaardigheden en†landmarks. Landschappelijk mooie routes zijn groen ingetekend en bezienswaardige plaatsen zijn naar belangrijkheid in geel aangegeven. De wegenatlas bevat ook 41 stadsplattegronden en†een atlas van heel Europa op een schaal van 1:4.500.000.†Er is ook†een plaatsnamenregister. Achterin zit een handig schematisch overzicht†van de verbindingswegen van de Alpen waarbij bij iedere pas relevante informatie staat zoals openingstijden, hoogte, of u tol moet betalen of niet en†het stijgingspercentage zodat u de moeilijkheidsgraad voor de camper of caravan kunt bepalen. Kunt u er niet met de caravan overheen, dan ziet u een kruisje. Zo kunt u dus eenvoudig bepalen welke pas u moet nemen. Als toetje zijn bij deze wegenatlas nog leuke afneembare markeerpijlstickertjes geleverd, die u op de kaarten kunt plakken om†markeringen aan te brengen.Road Atlas Alps/†Marco Polo Wegenatlas Alpen.

Handig voor wintersport of zomervakantie in de Franse Alpen, Duitse Alpen, Zwitserse Alpen, Oostenrijkse Alpen, Italiaanse Alpen en †Julische Alpen.

Deze atlas is ook geschikt voor vrachtwagenchauffeurs.

wegenatlas, road atlas, reisgids, travel guide,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Alpen wegenatlas
  • ISBN: 9783829737012
  • Uitgever: Marco Polo / Mair
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: 12 talen waaronder Nederlands

Bookmark and Share

Contact

Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21
2511 AW Den Haag (Centrum)
070 3657306

Winkel en Webwinkel

Bij Stanley & Livingstone kunt u terecht voor een wereldbol wereldkaart globe reisboek landkaart reisgids reisverhaal wereldatlas fietsroute fietsgids wandelroute wandelgids reisdagboek taalgids wandelkaart fietskaart.

U kunt natuurlijk langs komen in onze sfeervolle speciaalzaak in het centrum van Den Haag, maar u kunt ook bestellen en veilig betalen in deze webwinkel. Snelle levering in de hele Benelux.

Openingstijden winkel

Ma:12:00 - 18:00
Di:10:00 - 18:00
Wo:10:00 - 18:00
Do:10:00 - 21:00
Vr:10:00 - 18:00
Za:10:00 - 17:00
Zo:13:00 - 17:00

Gesloten:
Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Hemelvaartsdag.
Met Pasen, Pinksteren en Kerst 1e en 2e dag.

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart